Momentan nu preluam comenzi. Va multumim.

Va multumim
Va multumim

voua, celor peste 3.000 de mamici care ati cumparat produsele noastre.

Afla mai multe

Transport gratuit la 2 produse comandate!

Alegem cel mai sexy tatic de la Hollywood.

Noutate adaugata Joi , 18 Iulie 2013, 10:09:19

 

tatici celebri Daca tot am avut  un articol despre mamicile celebre ale acestui an, sa vorbim putin si despre tatici. Insa de aceasta data ne orientam spre toti taticii celebri, incercand sa ne dam sema care este cel mai sexy tatic celebru. Avem 5 pretendenti la titlu care vin din Hollywood, si ii luam in ordine aleatorie.

Gerard Pique, sotul Shakirei, care a nascut la inceputul anului pe bebe Milan, este un tatic foarte devotat, foarte dedicat si de foarte mare ajutor pentru sotia sa care isi reincepe, incet, incet, activitatea mondena. Acesta a fost suprins in metrou, cu bebe Milan care era foarte bine aranjat pentru iesirea in oras, tinandu-l protector in brate. Se vede ca incearca sa fie un tatic normal si grijului.

Kanye West este un alt proaspat tatic, care arata foarte bine la cei 36 de ani ai sai, la care a devenit tatic pentru prima data, cand Kim Kardasian i-a oferit o fetita de toata frumusetea. Pe 15 iunie s-a intamplat fericitul eveniment si Kanye s-a dovedit foarte fericit pentru ca atat fetita cat si Kim sunt sanatoase. Este un barbat foarte bine si merita, cu siguranta, sa fie luat in considerare in cautarea noastra de tatici vedete.

Desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata in anul 2012, Channing Tatum a devenit tatic de fetita tot recent, in luna mai. Jenna l-a facut fericit pe Channing cand a adus-o pe lume pe Everly. El este un tatic foarte grijului si stangaci, asa cum sunt toti tatii de fete, insa se descurca de minune, dupa cum se poate observa si in imagine.

Tatic de mai bine de un an, Chris Hemsworth a intrat in topul de aspiranti dupa ce a fost surprins plimbandu-si fetita, India, in brate. El a jucat zeul Thor in filmul cu acelasi nume si in filmul “The Avengers”, facand roluri foarte bune in ambele cazuri.

cel mai sexy tatic Despre David Beckham nici nu mai este nevoie sa spunem de ce a intrat in cursa pentru cel mai sexy tatic. Totusi, nu am putut sa ne abtinem un “awww....” cand am auzit ca, avand trei baieti si o fetita, a marturisit ca ar inchide-o intr-un turn, asa cum a fost inchisa Rapunzel, pentru a o feri de baieti. Si-a luat foarte in serios rolul de tata de fata. Dar nici pe baietii sai nu ii neglijeaza. Oricum, e frumos nevoie mare, au copiii cu cine semana.

Ramane la latitudinea voastra sa hotarati care este cel mai sexy dintre cei 5, care este cel mai dedicat copiilor sau orice alceva vreti sa comentati in legatura cu ei.

Ca o paranteza, cel mai sexy tatic al anului tracut a fost Matthew McConaughey, care are doi copii cu sotia sa, Camila Alvez. In top s-au mai situat si Brad Pitt pe 2, Johnny Deep pe 3, Mark Wahlberg pe 4 si Chris Hemsworth pe 5. Interesant e ca dintre toti doar Chris a ajuns, din nou, in atentia criticilor.

Intr-un alt articol vom vorbi si despre tatici celebri de autohtoni, ca sa vedem care este cel mai sexy. Pana atunci asteptam pareri despre acestia. Voturile se strang intr-un sondaj organizat in pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/bumbi.ro
Diverse

Harta site
RSS
XML
Vrei sa afli cand avem reduceri? Aboneaza-te acum la newsletter-ul Bumbi.ro si nu vom uita sa te anuntam.

platforma SilkMART by SilkWEB